Fejlesztőknek

Payment Gateway API és SDK szoftverfejlesztők részére

API-k

Payment API:

A Payment API a BIG FISH Payment Services Kft. központosított fizetési platformját biztosító rendszere, melynek segítségével az e-kereskedő egyszerűen és gyorsan hozhat létre (a dokumentációban meghatározott) fizetési szolgáltatói rendszer(ek)ben fizetési tranzakció(ka)t, működtetheti a fizetési szolgáltatói kapcsolato(ka)t, az egyes fizetési funkció(ka)t- és módo(ka)t, valamint az egyes Kiegészítő Szolgáltatás(oka)t.

Payment API technikai dokumentáció

Admin API:

Az Admin API a BIG FISH Payment Services Kft. adminrendszerének automatizált és távoli vezérlését biztosító rendszere, mely lehetővé teszi az e-kereskedői bolt(ok) API kapcsolaton keresztül történő menedzselését.

Az Admin API technikai dokumentáció nem nyilvános, a hozzáférést előzetes egyeztetés és elbírálást követően biztosítjuk.

PayWall API:

A PayWall API a BIG FISH Payment Services Kft. kereskedők számára biztosított, kiszervezett fizetési mód választó és mentett kártya kezelő rendszere és felülete, amely lehetővé teszi az e-kereskedő számára a teljes fizetési folyamat kiszervezését a BIG FISH Payment Gateway felé - kezdve a fizetési mód kiválasztásától, az egykattintásos fizetésre szolgáló mentett kártyák menedzsmentjén át a tranzakciók lebonyolításáig, egészen az esetleges hibakezelési folyamatokig.

PayWall API technikai dokumentáció

SDK-k

A BIG FISH Payment Gateway SDK egyszerűsíti és meggyorsítja a fizetési szolgáltatások beépítését a weboldalakba, vagy alkalmazásokba. Az alábbi SDK tartalmazza a függvénykönyvtárakat, amelyek szükségesek a BIG FISH Payment Gateway funkcióinak eléréséhez

TechnológiaLetöltés
PHP SDK (PHP 5.3+ verzióhoz)GitHub
Packagist
PHP7 SDK (PHP 7.2+ verzióhoz)GitHub
Packagis

Pluginok

Támogatott webáruházi (keret)rendszerekCsomag elérhetősége
Magento 1Magento 1 plugin
Magento 2Magento 2 plugin
WooCommerce (WordPress 5.9.3-as verzióig támogatva)WooCommerce plugin

Demo oldal

A különböző funkciók kipróbálhatóak a DEMO oldalunkon: https://demo.paymentgateway.hu

A DEMO kód letölthető a GitHub-ról.

Követelmények

Szolgáltatásunk élesítésének egyik feltétele az alábbiakban rögzített elvárások maradéktalan teljesítése:

 • Arculati elemekre vonatkozó követelmények:

Arculati elemeink (logóink) (LETÖLTÉS) weboldalon és/vagy applikációban történő megjelenítése, a mindenkori ÁSZF 4.2.8-as pontjában, illetve az ÁSZF 4. számú mellékletében megfogalmazott követelményeknek figyelembevételével.

 • Tesztelésre vonatkozó követelmények:

1. Státuszonként és szolgáltatónként legalább 2 db olyan tranzakció létrehozása a dedikált kereskedői teszt bolt alatt, amelyek Státusza:

 • “Státusz” = “Sikeres”
  Webshopból (vagy APP-ból) indított fizetési folyamat eredménye legyen Sikeres (Státusz). Használjon sikeres fizetés szimulálására alkalmas teszt adatokat.
 • “Státusz” = “Sikertelen”
  Webshopból (vagy APP-ból) indított fizetési folyamat eredménye legyen Sikertelen (státusz). Használjon sikertelen fizetés szimulálására alkalmas teszt adatokat.
 • “Státusz” = “Időtúllépés”
  Webshopból (vagy APP-ból) indított fizetési folyamatot szakítsa meg a fizetőoldal böngésző ablakának bezárásával (a fizető oldalon ne adjon meg adatot). A fizetési szolgáltató által a fizetés teljesítésére biztosított idő lejárta után a fizetés (tranzakció) státusza Időtúllépés (státusz) lesz.
 • “Státusz” = “Vásárló visszavonta”
  Webshopból (vagy APP-ból) indított fizetési folyamatot vonja vissza, szakítsa meg (amennyire erre a fizetőoldal lehetőséget ad) a fizetőoldalon elhelyezett "Vissza a kereskedő oldalára" vagy "Fizetés megszakítása" gombra kattintva (vagy nyomva).

2. A fenti tesztesetek során létrehozott tranzakciók Állapota minden esetben “Kereskedő számára megválaszolva” legyen. Részletes technikai leírás > Tranzakció eredmenyének lekérdezése

Státusz monitor

Az alábbi linken elérhető oldalon folyamatos, valós idejű információt szolgáltatunk ügyfeleink számára a BIG FISH Payment Gateway éles és teszt rendszerének rendelkezésre állásáról.

Státusz monitor