Technikai dokumentáció

A Webáruháznak kizárólag a BIG FISH Payment Gateway központi tranzakciós szerveréhez kell kapcsolódnia, amely elvégzi a tranzakciók végrehajtásával kapcsolatos kommunikációs feladatokat a Webáruház által választott fizetési szolgáltatókkal. A kapcsolódás kialakításáról és az egyes funkciók használatáról részletes technikai dokumentáció a következő oldalon található: https://docs.paymentgateway.hu

Payment Gateway DEMO

A különböző funkciók kipróbálhatóak a DEMO oldalunkon: https://demo.paymentgateway.hu

A DEMO kód letölthető a GitHub-ról.

Payment Gateway SDK

A Payment Gateway SDK egyszerűsíti és meggyorsítja a fizetési szolgáltatások beépítését a weboldalakba, vagy alkalmazásokba. Az alábbi SDK tartalmazza a függvénykönyvtárakat, amelyek szükségesek a BIG FISH Payment Gateway funkcióinak eléréséhez.

TechnológiaLetöltés
PHP SDK (PHP 5.3+ verzióhoz)GitHub
Packagist
PHP7 SDK (PHP 7.2+ verzióhoz)GitHub
Packagist

Webáruházi keretrendszerek

Webáruházi keretrendszerekCsomag elérhetősége
Magento 1Magento 1 plugin
Magento 2Magento 2 plugin
WooCommerce (WordPress)WooCommerce plugin

Front-end követelmények

A BIG FISH Payment Gateway szolgáltatás(ok) élesítésének feltétele, hogy Ügyfelünk (a fizetési elfogadóhely) az alábbiakban meghatározott front-end elvárásokat teljesítse.

A BIG FISH Payment Gateway arculati elemeinek (logóinak) weboldalon és/vagy applikációjában történő megjelenítéssel kapcsolatos követelményeket az aktuális ÁSZF 4.2.8-as pontja, illetve az ÁSZF 4. számú melléklete tartalmazza.


A BIG FISH Payment Gateway arculati elemeit tartalmazó logócsomag az alábbi linkről elérhető el:

BIG FISH Payment Gateway logopack

Státusz monitor

Az alábbi oldalon folyamatos, valós idejű információt szolgáltatunk ügyfeleink számára a BIG FISH Payment Gateway éles és teszt rendszerének rendelkezésre állásáról.

https://status.paymentgateway.hu/