Technikai dokumentáció

A Webáruháznak kizárólag a BIG FISH Payment Gateway központi tranzakciós szerveréhez kell kapcsolódnia, amely elvégzi a tranzakciók végrehajtásával kapcsolatos kommunikációs feladatokat a Webáruház által választott fizetési szolgáltatókkal. A kapcsolódás kialakításáról és az egyes funkciók használatáról részletes technikai dokumentáció a következő oldalon található: https://docs.paymentgateway.hu

Payment Gateway DEMO

A különböző funkciók kipróbálhatóak a DEMO oldalunkon: https://demo.paymentgateway.hu

A DEMO kód letölthető a GitHub-ról.

Payment Gateway SDK

A Payment Gateway SDK egyszerűsíti és meggyorsítja a fizetési szolgáltatások beépítését a weboldalakba, vagy alkalmazásokba. Az alábbi SDK tartalmazza a függvénykönyvtárakat, amelyek szükségesek a BIG FISH Payment Gateway funkcióinak eléréséhez.

TechnológiaLetöltés
PHP SDK (PHP 5.3+ verzióhoz)GitHub
Packagist
PHP7 SDK (PHP 7.2+ verzióhoz)GitHub
Packagist

Webáruházi keretrendszerek

Webáruházi keretrendszerekCsomag elérhetősége
Magento 1BigFish_PaymentGateway_Magento-2.1.1.tgz
Magento 2GitHub
WooCommerce (WordPress)WordPress Plugin
Egyéb keretrendszerek:
Pl. OpenCart, ZenCart, PrestaShop, Joomla VirtueMart, Drupal Commerce, Drupal UberCart, stb.
Egyedi igények és megállapodás alapján támogatható.

Front-end követelmények

Az elektronikus fizetési szolgáltatások implementációja során a technikai dokumentációban foglaltak megvalósítása mellett meghatározott front-end elvárásoknak is meg kell felelnie a fizetési elfogadóhelynek. Ezek általában a fizetési opciók megfelelő vizuális megjelenítését (elnevezések, logók, linkek, stb.), illetve bizonyos jogi megfelelőségi követelményeket (az ÁSZF-re és az adatkezelési tájékoztatóra vonatkozóan) takarnak. Ezen elvárások teljesülése, mind a választott fizetési szolgáltató(k), mind a BIG FISH Payment Gateway részéről előfeltétele a fizetési szolgáltatás élesítésének, így élesítés előtt elllenőrzésre kerülnek.

Elvárások a fizetési szolgáltatók részéről:

Az aktuális elvárásokról a szolgáltatók szerződéskötéskor pontosan tájékoztatják a leendő elfogadó kereskedőket. Természetesen mi is tudunk segíteni a követelmények értelmezésében, teljesítésében.

Elvárások a BIG FISH Payment Gateway részéről:
  • A BIG FISH Payment Gateway arculati elemeinek (logó) weboldalon történő megjelenítése!

    A megjelenítéssel kapcsolatos követelményeket az aktuális ÁSZF 4.2.8-as pontja, illetve annak 4. számú melléklete tartalmazza!

    A BIG FISH Payment Gateway (valamint a fizetési szolgáltatók, bankok, kártyatársaságok) arculati elemeit az alábbi logócsomag tartalmazza: BIG FISH Payment Gateway logopack


Státusz monitor

Az alábbi oldalon folyamatos, valós idejű információt szolgáltatunk ügyfeleink számára a BIG FISH Payment Gateway éles és teszt rendszerének rendelkezésre állásáról.

https://status.paymentgateway.hu/