A Webáruháznak kizárólag a BIG FISH Payment Gateway központi tranzakciós szerveréhez kell kapcsolódnia, amely elvégzi a tranzakciók végrehajtásával kapcsolatos kommunikációs feladatokat a Webáruház által választott fizetési szolgáltatókkal. A kapcsolódás kialakításáról és az egyes funkciók használatáról részletes technikai dokumentáció a következő oldalon található: https://docs.paymentgateway.hu

Payment Gateway DEMO

A különböző funkciók kipróbálhatóak a DEMO oldalunkon: https://demo.paymentgateway.hu

A DEMO kód letölthető a GitHub-ról: https://github.com/bigfish-hu/payment-gateway-demo

Payment Gateway SDK

A Payment Gateway SDK egyszerűsíti és meggyorsítja a fizetési szolgáltatások beépítését a weboldalakba, vagy alkalmazásokba. Az alábbi SDK tartalmazza a függvénykönyvtárakat, amelyek szükségesek a BIG FISH Payment Gateway funkcióinak eléréséhez.

Technológia Letöltés
PHP SDK (PHP 5.3+ verzióhoz) GitHub
Packagist
PHP7 SDK (PHP 7.2+ verzióhoz) GitHub
Packagist

eCommerce csomagok

eCommerce motor Csomag elérhetősége
Magento 1 BigFish_PaymentGateway_Magento-2.0.0.tgz
Magento 2 https://github.com/bigfish-hu/payment-gateway-module-magento2
WooCommerce (WordPress) https://wordpress.org/plugins/big-fish-payment-gateway-for-woocommerce/
Egyéb keretrendszerek
Pl. OpenCart, ZenCart, PrestaShop, Joomla VirtueMart, Drupal Commerce, Drupal UberCart, stb.
Egyedi igények és megállapodás alapján támogatható.

Front-end követelmények

Az elektronikus fizetési szolgáltatások implementációja során a technikai dokumentációban foglaltak megvalósítása mellett meghatározott front-end elvárásoknak is meg kell felelnie a fizetési elfogadóhelynek. Ezek általában a fizetési opciók megfelelő vizuális megjelenítését (elnevezések, logók, linkek, stb.), illetve bizonyos jogi megfelelőségi követelményeket (az ÁSZF-re és az adatkezelési tájékoztatóra vonatkozóan) takarnak. Ezen elvárások teljesülése, mind a választott fizetési szolgáltató(k), mind a BIG FISH Payment Gateway részéről előfeltétele a fizetési szolgáltatás élesítésének, így élesítés előtt elllenőrzésre kerülnek.

Elvárások a fizetési szolgáltatók részéről:

Az aktuális elvárásokról a szolgáltatók szerződéskötéskor pontosan tájékoztatják a leendő elfogadó kereskedőket. Természetesen mi is tudunk segíteni a követelmények értelmezésében, teljesítésében.

Elvárások a BIG FISH Payment Gateway részéről:

A részletes követelményeket az aktuális ÁSZF 4-5. számú mellékletei tartalmazzák.

Arculati elemek:

A fizetési szolgáltatók, bankok, kártyatársaságok, valamint a BIG FISH Payment Gateway arculati elemeit az alábbi logócsomag tartalmazza: BIG FISH Payment Gateway logopack

Státusz monitor

Az alábbi oldalon folyamatos, valós idejű információt szolgáltatunk ügyfeleink számára a BIG FISH Payment Gateway éles és teszt rendszerének rendelkezésre állásáról.

https://status.paymentgateway.hu