Shoprenter

Mi a Shoprenter?

A Shoprenter Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb bérelhető webáruházi platformja, több mint 5000 kereskedőt szolgál ki. Legnagyobb előnye, hogy teljesen kiszámítható, fix - az igények, illetve a szükséges funkciók mentén jól skálázható - havi díj ellenében biztosít minden, webáruház üzemeltetéshez elengedhetetlen szolgáltatást. A rendszer folyamatosan és dinamikusan fejlődik, rendszeres oktatás, illetve folyamatos, magyar nyelvű támogatás, biztosított az ügyfelek számára.

Már a Shoprenter alaprendszere széleskörű funkcionalitást biztosít, amely a beépített és telepíthető megoldások segítségével jelentősen kiterjeszthető. Elektronikus fizetések szempontjából a BIG FISH Payment Gateway előre telepített, az alap rendszerből elérhető megoldásaival a fizetési szolgáltatók, szolgáltatások, illetve elérhető devizanemek köre jelentősen kibővíthető, amely így akár nemzetközi jelenlétre is alkalmassá teszi a rendszert, a biztonságot jelentő hazai támogatási rendszer megőrzésével.

Miért válassza megoldásainkat?

Egyetlen applikáció segítségével elérhetővé válnak a Shoprenter áruházában a legkeresettebb hazai és nemzetközi fizetési szolgáltatói megoldások, legyen szó bankkártya, e-tárca (pl. Google Pay, Apple Pay), hazai- és nemzetközi átutalás vagy éppen digitális áruhitel alapú fizetési opciókról. A hazai piac fizetési szolgáltatói választéka mellett a legkedveltebb nemzetközi, ország- és régióspecifikus megoldások is elérhetők.

Legfontosabb tulajdonságok:

Egyszerűen, néhány perc alatt aktiválható a Shoprenter adminisztrációs felületén

Felhasználóbarát adminisztrációs felület az egyes fizetési módok aktiválásához

Hozzáférés a BIG FISH Payment Gateway és Shoprenter által támogatott fizetési megoldásokhoz

HUF, EUR, USD, CZK, RON deviza elfogadás (választott fizetési szolgáltatótól függően)

Kétlépcsős (preauth) fizetések kezelése (választott fizetési szolgáltatótól függően)

Gyors és egyértelmű fizetési folyamat

A fizetési szolgáltatói üzemzavarok monitoringja, az ebből eredő tranzakcióvesztés csökkentése opcionális PayAlert megoldásunk segítségével (előfizetéshez kötött)

PayAdmin felület a tranzakciók nyomon követésére, visszatérítésére, és PayLink (fizetési link) készítésére

Az adott fizetési szolgáltató által kínált nyelv és deviza opciók közül a Shoprenter által is támogatottak elérhetők

Elérhető fizetési szolgáltatók:

K&H Bank (Bankkártya, Apple Pay)

Unicredit Bank (Bankkártya)

Global Payments (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay)

Teya Secure Pay (Bankkártya, Apple Pay)

Worldline (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay, SEPA DirecDebit, Sofort)

PayU (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay)

MKB Online Áruhitel

OTP Online Áruhitel

Paysafecard

Paysafecash

Hogyan működnek megoldásaink?

A Shoprenter applikációnkon keresztül teljes szolgáltatói és szolgáltatási portfoliónk nem, csak annak Shoprenter által implementált része vehető igénybe. Applikációnkat nem szükséges telepíteni, mindössze aktiválni, hiszen az részét képezi a Shoprenter webáruházi rendszernek. Megoldásunk a Shoprenter webáruházi admin felületen aktiválható, itt szükséges kiválasztani a használni kívánt fizetési szolgáltatókat. Az igényelt fizetési szolgáltatók aktiválás után megjelennek az Ön Shoprenter webáruházának checkout folyamatában a fizetés választó felületen. Innentől kezdve a fizetések lebonyolítása teljes összhangban van a standard Shoprenteres fizetési folyamatokkal. Ön és vásárlói élvezhetik a BIG FISH Payment Gateway által kibővített fizetési változatosságot, precíz működést, és hasznos opcionális kiegészítő szolgáltatásokat, miközben a checkout folyamat semmiben nem tér el a már jól megszokott működéstől. Igénybe vett fizetési szolgáltatások egyetlen összesített (szabadon elnevezhető) fizetési opcióként jelennek meg a Shoprenter checkoutban a fizetési mód választásnál.

Hogyan vehetem igénybe?

Válasszon a Shoprenter díjcsomagjaink közül, és igény szerint adjon hozzá Kiegészítő Szolgáltatásokat!

Válasszon az elérhető fizetési szolgáltató(k) közül, és kösse meg elfogadói szerződését a választott szolgáltatókkal!