A sikeres bevezetés menete

1. Kössön velünk szerződést (3-7 perc)

Válasszon egy díjcsomagot és adjon hozzá hasznos kiegészítő szolgáltatásokat. Ezzel Ön megkezdi a szerződéskötés folyamatát. A megkötött szerződést e-mailben küldjük el, amit a levélben található linken aktiválhat. A sikeres szerződéskötés után fizesse be az egyszeri csatlakozási díjat a bevezetés megkezdéséhez.

Az Önnek megfelelő díjcsomag kiválasztásához vegye igénybe a következő oldalon található díjcsomag kalkulátorunkat.

Díjcsomagok és kalkulátor

2. Szerződjön fizetési szolgáltatóval is (időtartama szolgáltatónként változó)

A BIG FISH Payment Gateway a fizetés technikai hátterét biztosítja az Ön webáruháza számára. A fizetés pénzügyi hátteréhez egy (vagy több) fizetési szolgáltatóval is szerződnie kell. Több fizetési szolgáltatóval nagyobb forgalmat is biztonságosan lebonyolíthat. Bizonyos fizetési funkciókat (pl. mobiltárca, online áruhitel) pedig csak megadott szolgáltatók biztosítanak.

 • Ha már szerződött korábban fizetési szolgáltatóval (bank), kérjük, jelezze számunkra, kire esett választása a Szolgáltató választó űrlapon. Ezt az űrlapot első levelünkben találja, melyben visszaigazoljuk a sikeres szerződéskötést a BIG FISH Payment Gateway-el.

 • Ha még nem szerződött fizetési szolgáltatóval, szívesen ajánlunk portfóliónkból megfelelő partnert. Amennyiben igényli, munkatársaink díjmentes online felméréssel segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő fizetési szolgáltatót. A díjmentes felmérést, már aktivált BIG FISH Payment Gateway szerződéssel veheti igénybe.

Mindenkori fizetési partnereink listájának megtekintéséhez látogasson el a következő oldalra.

3. Kapcsolódjon a BIG FISH Payment Gateway rendszeréhez (0,5-30 óra)

A rendszerünkhöz történő sikeres csatlakozás elengedhetetlen a szolgáltatás használatához. Rendszerünk egyedi fejlesztésű oldalakat és a legnépszerűbb e-commerce platformokat egyaránt támogatja. A csatlakozás végrehajtásához részletes technikai segédletet biztosítunk.

4. Teljesítse a honlaptartalmi követelményeket

A fizetési szolgáltatások használatának feltétele, hogy az Ön oldala megfeleljen bizonyos honlaptartalmi elvárásoknak. Ezek az elvárások egyrészt a BIG FISH Payment Gateway előírásai, másrészt az Ön által választott fizetési szolgáltató(k) követelményei.

A fizetési szolgáltató(k) elvárásai különbözőek, ezért ezekről a fizetési szolgáltató(k) tájékoztatják majd Önt. A BIG FISH Payment Gateway előírásairól lejjebb tájékozódhat.

A BIG FISH Payment Gateway honlaptartalmi előírásai (követelményei):

Megjegyzés

A vásárló tájékoztatására vonatkozó előírásokat az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete szabályozza. Ezért az ÁSZF 4. Melléklete és 4.7-es Adatkezelés pontja, illetve a letölthető segédlet csupán javaslat a rendelet előírásaira nézve.

5. Teszteljen és kérje a szolgáltatás élesítését

A szolgáltatás élesítése előtt el kell végezni a kapcsolódás és a fizetés tesztelését. A sikeres tesztelés után kezdődhet meg a szolgáltatás élesítése, melyet minden szereplőnél el kell végezni.

Ehhez Önnek a következőket kell tennie:

 • adja át számunkra a fizetési szolgáltató tesztadatait

 • hajtsa végre a fizetési szolgáltató és az általunk előírt tesztelésekset

Figyelem!

Munkatársaink közvetlenül a banki terminálon tesztelik a kapcsolatot. Az Ön oldalán azonban Önnek kell gondoskodni a megfelelő tesztelésről.


A sikeres tesztelést követően a szolgáltatás élesítését mindhárom szereplőnél el kell végezni!

 • Fizetési szolgáltató oldali élesítés:
  • kérje a szolgáltatás élesítését a fizetési szolgáltatójától
  • a fizetési szolgáltató ellenőrzi a honlaptartalmi követelmények teljesítését, ha mindent rendben talál, átadja Önnek a szükséges éles azonosítókat
 • BIG FISH Payment Gateway oldali élesítés:
  • adja át számunkra a fizetési szolgátaltatótól kapott azonosítókat, hogy ezekkel élesben teszteljük a fizetést
  • a sikeres éles teszt után, átadjuk Önnek a BIG FISH Payment Gateway kapcsolódási adatait
 • Kereskedő oldali élesítés:
  • állítsa be a tőlünk kapott kapcsolódási adatokat az Ön weboldalán, ezután kérjük ellenőrizze a fizetés működését
Gratulálunk! Az online fizetési szolgáltatás sikeresen élesedett, így vásárlói már könnyen és kényelmesen fizethetnek az Ön weboldalán.