Payment Gateway bemutató

A BIG FISH Payment Gateway Magyarország vezető fizetési platformja, mely technikai kapcsolatot létesít az Ön oldala és a piacon található különböző fizetési szolgáltatók között. Önnek elegendő csupán a BIG FISH Payment Gateway megoldását használni, a piacon megtalálható fizetési szolgáltatók már ezen a platformon keresztül lesznek elérhetők. Ön ezzel megtakarítja a fizetési szolgáltatókhoz kapcsolódó egyedi fejlesztésekhez szükséges időt és költséget. Ezen túl platformunkon további értékes szolgáltatások is rendelkezésére állnak, így megoldásunk egy csomagban tartalmaz minden online fizetéshez fontos szolgáltatást.

Fizetési partnereink listája folyamatosan bővül, ilyenkor újabb partnereink ingyenesen elérhetőek Önnek a BIG FISH Payment Gateway platformján keresztül. Ezen kívül lekövetjük fizetési partnereink technikai változtatásait, így Önnek nincs tennivalója, amikor egy fizetési partner technikai változtatásokat eszközöl a saját rendszerén.

Felhívjuk figyelmét, hogy a BIG FISH Payment Gateway kizárólag technikai szolgáltatást nyújt, ezzel a kereskedők és fizetési szolgáltatók közti informatikai kapocs szerepét tölti be. Ez azt jelenti, hogy a BIG FISH Payment Gateway nem pénzügyi intézmény és nem nyújt pénzügyi szolgáltatásokat. Ezért Önnek legalább egy pénzügyi szolgáltatóval is szerződnie kell, nem csupán velünk.

A BIG FISH Payment Gateway platformja rugalmas, egyformán szolgálja ki a kis- és középvállalkozásokat úgy, hogy közben a nagyvállalati partnerek igényeit is kielégíti. A platform a webáruházakon túl olyan ágazatspecifikus területek igényeit is figyelembe veszi, mint a vendéglátás, a bankszektor, a közüzemi számlák befizetése vagy szórakoztató ipar.

Célunk, hogy a lehető legegyszerűbben nyújtsuk Önnek a legteljesebb szolgáltatás-csomagot, a legkedvezőbb áron. Csomagjaink az online fizetés egyszerű használatán túl további értékes szolgáltatásokat is tartalmaznak az Ön üzlete számára.