Bankkártya

A bankkártyás fizetés a legnépszerűbb fizetési megoldás az online térben is. Bankkártya elfogadásához online fizetésnél úgynevezett virtuális POS-terminálra van szükség, melyet a szerződéskötést követően biztosítunk ügyfeleinknek. A virtuális POS terminál feladata fogadni a bankkártya adatokat, hasonlóan ahhoz, ahogy a fizikai POS terminálok fogadják a fizikai bankkártyát. Partnereinknek köszönhetően az Ön vásárlói az összes népszerű kártyatípussal fizethetnek. A partnereink által elfogadott kártyatípusok közül egyesek jól ismertek belföldön is, míg mások főleg külföldön terjedtek el.


Partnereink által támogatott bankkártyák:

  • VISA

  • MasterCard

  • AmEx (Americal Express)

  • Diners Club (amerikai kártyakibocsátó)

  • Discover (amerikai kártyakibocsátó)

  • JCB (japán kártyakibocsátó)

  • UnionPay (kínai kártyakibocsátó)


Dombornyomott és vésett (elektronikus) kártya

Jelenleg mindkét kártyatípus elterjedt a vásárlóknál ezért partnereink biztosítják, hogy vásárlói mindkét típussal fizethessenek online. Korábban online fizetésre csupán dombornyomott kártyákkal nyílt lehetőség, ugyanakkor mivel a vésett (elektronikus) kártyák használata mára ugyanolyan biztonságos lett, mint a dombornyomott társaiké, a vásárlók már ezt a típust is előszeretettel használják online fizetés során.


Betéti és hitel kártya

Jelenleg mindkét típus elterjedt és fizetési szolgáltató partnereink segítségével, az Ön vásárló mindkét típussal fizethetnek online. A köztük lévő különbség, hogy a betéti kártyánál a vásárló a saját folyószámláján található összeget használja fel a fizetés során. Hitelkártya használata esetén a vásárló egy egyéni banki hitelkeretből vásárol, az elköltött összeget pedig utólag törleszti vissza a bank számára. A kereskedőhöz mindkét esetben ugyanannyi idő alatt érkezik meg az elköltött összeg, a hitelkártyás vásárlás sem befolyásolja a kereskedői kifizetések idejét.

Megjegyzés

Bankkártyát elfogadó partnereink megtekintéséhez látogassa meg a partnereinket bemutató oldalt, ahol további információkat és hivatkozásokat talál az egyes elfogadók feltételeiről.

Bankkártya elfogadó partnerek