Online áruhitel

Az online áruhitel modern és kényelmes megoldás nagyobb értékű cikkek megvásárlásához. Ez a finanszírozási forma teljes egészében az online térben zajlik, a vásárlónak nem kell befáradni a bankfiókba és dokumentumok postázására sincs szükgés. A megoldás igénybevételéhez, a termék kosárba helyezése után a vásárlónak ki kell választania az online áruhitel igénylést a fizetési felületen. Ezután a vásárló a bank felületére kerül, ahol gyors kalkulációt végezhet a hitellel kapcsolatban (törlesztési idő, részlet nagysága, stb.).

A kalkulációt követően, a vásárlónak igazolnia kell személyazonosságát a hitelbírálat megkezdéséhez. Amennyiben a vásárló már ügyfele az online hitelt nyújtó banknak, be kell lépnie a banki felületre személyazonossága megerősítéséhez. Amennyiben a vásárló nem ügyfele az online hitelt nyújtó banknak, a bank munkatársai egy rövid videóbankos azonosítást követően létrehozzák a vásárló online fiókját. Az online fiók segítségével a hitelt igénylő vásárló feltöltheti jövedelemigazolását, nyomon követheti a hitelbírálat állását és digitálisan aláírhatja a hitelszerződést.

A hitelkérelem elbírálása jellemzően fél-egy órát vesz igénybe. Pozitív elbírálás esetén az Ön webáruháza automatikusan értesül az elbírálás eredményéről, a vásárló pedig átveheti a megrendelt terméket a korábban kiválasztott szállítási módon. A vásárlás összegét a bank általában pár munkanapon belül utalja el a kereskedő részére, a pontos időkeretek bankonként változóak.

Jelenleg a következő digitális áruhitelek érhetőek el:

  • OTP Online Áruhitel

  • Budapest Bank Online Áruhitel

Megjegyzés

Az online áruhitel igénylés pontos lépései bankonként eltérőek lehetnek. Részletekért látogassa meg az áruhitelt nyújtó partnereinket bemutató oldalt, ahol további információkat és hivatkozásokat talál partnereink feltételeiről.

Áruhitelt biztosító partnerek