PayBill - Fizetés és számlázás egy lépésben

A PayBill megkönnyíti a tranzakciókhoz kapcsolódó számlák kiállítását, segítségével azonnal kiállíthatja a számlát egy webáruházi értékesítés után. De lehetőség nyílik a számlát utólag is kiállítani, erre díjbekérő (proforma számla) vagy utólagos fizetési határidővel rendelkező számla esetén lehet szükség. Kérheti papír alapú számlák kiállítását vagy automatikus e-számlát is küldhet vásárlóinak e-mailben a sikeres tranzakciót követően. Egyéb, speciális számlázási műveletek, mint például előleg számla készítése, sztornózás, stb., jelenleg nem elérhetőek a PayBill szolgáltatásán keresztül.

A PayBill megfelelő működéséhez összekapcsoltuk szolgáltatásunkat a Számlázz.hu felhő alapú számlázó rendszerével. Ezért a PayBill használatához igénybe kell vennie a Számlázz.hu Számla Agent szolgáltatását is. A Számla Agent regisztráció után a számlák kiállítása a PayBill API kapcsolatán keresztül is automatizálható. Igy megoldásunk előnye, hogy a PayBill használatával nem kell külön integrálni a Számla Agent rendszerét is áruházába.

Megjegyzés

A PayBill API olyan felület, mely hozzáférést biztosít a PayBill számára a Számla Agent programjához, így az online vásárlást után a PayBill automatikusan elindíthatja számla kiállítását, a kereskedő beavatkozása nélkül.