Kapcsolattartók megadása

A PayAdmin felület a tranzakciók menedzselésére és egyéb hasznos funkciók elérésére szolgál. A szerződés megkötéséhez mindenképp szükséges legalább egy PayAdmin felhasználó megadása. További felhasználók hozzáadását később is kérheti munkatársainktól. A PayAdmin felületéhez egyszerre legfeljebb 3 felhasználó kaphat hozzáférést.

A kapcsolattartók megadásánál a felsorolt mezők esetén figyeljen a következőkre:

  • Képviseli: kérjük, itt aláírási jogosultsággal rendelkező személyt adjon meg, aki a cég nevében hivatalosan is eljárhat.

  • Üzleti kapcsolattartó: az elkészült szerződést és az egyéb üzeneteket a jövőben a kapcsolattartónak küldjük ki, aki szükség esetén kezdeményezheti a díjcsomagok, beállítások és egyéb adatok módosítását is.

Amennyiben szükséges, a következő területekre külön személyeket is megadhat kapcsolattartás céljából:

  • Jogi kapcsolattartó

  • Számlázási kapcsolattartó

  • Technikai kapcsolattartó

Oldalunkon a fenti szerepek (jogi, számlázási és technikai) alapértelmezetten megegyeznek az üzleti kapcsolattartó szerepkörével. Ha valamely szerepre más személyt szeretne megadni (mint az üzleti kapcsolattartó) vegye ki a pipát annál a szerepkörnél, amely alapértelmezetten megegyezik az üzleti kapcsolattartóval, majd adja meg a megfelelő kapcsolattartó adatait.

Megjegyzés

A PayAdmin szolgáltatásáról az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 8-as számú mellékletében, illetve a következő linken olvashat további részleteket:


PayAdmin - Adminisztrációs felület