Alapszolgáltatás szüneteltetése

Szükség esetén lehetőséget biztosítunk az alapszolgáltatás szüneteltetésére. A szüneteltetést a szerződéskötés után egyetlen alkalommal és legfeljebb 6 hónapnyi egybefüggő időszakra kérhető. Fontos, hogy az alapszolgáltatás szüneteltetését legalább 30 naptári nappal a fordulónap előtt, írásban jelezze számunkra.

Az alapszolgáltatás szüneteltetése alatt nem számoljuk fel a havidíjat. Ezután - amennyiben a kereskedő másképp nem nyilatkozik - hat hónap elteltével automatikusan visszaállítjuk az alapszolgáltatást és a számlázás folytatódik.

Szolgáltatás szüneteltetéséhez töltse ki és küldje el számunkra az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 5-ös számú mellékletét, melyet innen is letölthet:

Szolgáltatás szüneteltetés igénybejelentő lap

A kitöltött mellékletet a következő e-mail címre várjuk: paymentgateway@bigfish.hu

A szolgáltatás szüneteltetésének egyszeri díja van. Ennek összege egy havi díj vagy éves elszámolás esetén az éves elszámolás díjának egy hónapra eső része. Ennek a díjnak a szüneteltetés megkezdése előtt kell megérkeznie hozzánk, különben a szolgáltatást nem tudjuk szüneteltetni. Ilyen esetben a szüneteltetés a díj megérkezése után, a következő fordulónaptól kezdődik, addig a szolgáltatásért továbbra is számlázunk.

Megjegyzés

Az alapszolgáltatás szüneteltetése esetén a megrendelt kiegészítő szolgáltatások is szüneteltetésre kerülnek. Kizárólag a kiegészítő szolgáltatások szüneteltetésére nincs lehetőség, azokat csak megrendelni vagy lemondani lehet, illetve lemondás után a kiegészítő szolgáltatásokat ismételten meg lehet rendelni.


Az alapszolgáltatás szüneteltetéséről az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), 4.5 A szolgáltatás szüneteltetése pontjában olvashat további részleteket.

Figyelem!

Az alapszolgáltatás szüneteltetésének feltétele, hogy a kereskedőnek nincs rendezetlen számlatartozása a BIG FISH Payment Gateway felé.


Amennyiben az igénylőlap a fordulónap lejárta előtt kevesebb, mint 30 nappal érkezik meg, akkor a szüneteltetésre már csak a következő havi fordulónap után kerül sor. Kérjük vegye figyelembe, hogy az e-maileket a beérkezés másnapjától tekintjük kézbesítettnek.