Kiegészítő szolgáltatás utólagos megrendelése vagy lemondása

Hasznos kiegészítő szolgáltatásainkat utólag is megrendelheti. Az utólagos megrendeléséhez töltse ki és küldje el számunkra az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 8-as számú mellékletét, melyet a következő oldalról is letölthet:

Kiegészítő szolgáltatás megrendelési/lemondási igénybejelentő lap

A kitöltött mellékletet a következő e-mail címre várjuk: paymentgateway@bigfish.hu

Amennyiben le szeretné mondani valamelyik kiegészítő szolgáltatást, ezt ugyancsak a 9. melléklet segítségével teheti meg.

Megjegyzés

A kiegészítő szolgáltatásokról az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), 12. A kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó eltérő rendelkezések pontjában illetve a következő oldalon olvashat további részleteket: Kiegészítő szolgáltatások.


A kiegészítő szolgáltatások szüneteltetésére nincs lehetőség, azokat csak megrendelni vagy lemondani lehet, illetve lemondás után a kiegészítő szolgáltatásokat ismételten meg lehet rendelni.


PayAdmin és PayLink szolgáltatásaink, minden szerződött partnerünk számára biztosítottak díjcsomagtól függetlenül, így ezek lemondására nincs lehetőség.

Figyelem!

Amennyiben az igénylőlap a fordulónap lejárta előtt kevesebb, mint 5 nappal érkezik meg, akkor a kiegészítő szolgáltatás utólagos bevezetésére vagy lemondására már csak a következő havi fordulónap után kerül sor. Kérjük vegye figyelembe, hogy az e-maileket a beérkezés másnapjától tekintjük kézbesítettnek.