UniCredit Bank (Bankkártya)

Az UniCredit Bank a Virtuális POS szolgáltatásával modern, biztonságos és gyors megoldást nyújt Internet áruházat üzemeltető partnerei számára, bankkártyás fizetések lebonyolítására.

Vissza

Az UniCredit Bank partnerei részére a világon legelterjedtebb, legmodernebb és egyben legbiztonságosabb virtuális kártyaelfogadási technológiát biztosítja. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információk birtokába juthat, tehát a biztonságot alapvetően az adatok szétválasztása alapozza meg. A rendszer használata azt eredményezi, hogy a vásárlóval, vásárlással, termékkel, szolgáltatással kapcsolatos adatok kizárólag a kereskedő birtokába juthatnak, míg a bankkártya adatokat csak az UniCredit Bank kaphatja meg. A tranzakció engedélyezését követően a kereskedő csak arról kap értesítést, hogy sikeres vagy sikertelen volt-e a vásárlás, a fizetést lebonyolító internetes oldal adattartalmáról nem kap információt.

A virtuális POS szolgáltatás igénybevétele a következő előnyökkel jár:

- automatikusan ellenőrzi, hogy az elfogadásra felkínált bankkártya nincs-e tiltólistán;

- ellenőrzi a bankkártya számát és annak lejáratát;

- minden tranzakciónál automatikusan engedélyt kér az UniCredit Bank engedélyező központjától, aminek köszönhetően minden esetben ellenőrzi, hogy a fizetésre felkínált bankkártya mögötti számlán van-e megfelelő fedezet;

- a bankkártyák és az egyes tranzakciók folyamatos ellenőrzésével minimalizálja a bankkártyával elkövetett visszaélések veszélyét.

- az üzleti nap automatikus lezárásával, elektronikus úton, automatikusan (éjfélkor) elszámol a bankkártya-kibocsátó pénzintézetekkel

- az UniCredit Bank által feldolgozott tranzakciókról minden esetben elektronikus kivonatot küldünk, melyet igényüknek megfelelően, napi, heti vagy havi rendszerességgel bocsátunk rendelkezésükre

- Magyar forinttól eltérő devizákban, euróban és amerikai dollárban is van mód a vásárlás ellenértékének a meghatározására.

Az internet áruházhoz különböző tranzakció típusok igényelhetők, úgy mint egy lépésben, vagy igény szerint két lépésben végrehajtható tranzakciók, visszavonás, valamint ismétlődő fizetés.

A bankkártyás tranzakciókkal kapcsolatosan jelentkező könyvelési feladatok hatékony elvégzéséhez – a kereskedői elszámolások egyértelmű azonosítása érdekében - szükségessé válhat egy olyan kulcsadat továbbítása, amely egyedileg azonosítja az adott tételt. Bankunk kifejlesztette a vPOS terminálon keresztül kezdeményezett tranzakciók esetében egy plusz információ, a referencia szám bevitelének lehetőségét, mellyel a tranzakciók beazonosítása, összepárosítása és rekonsziliálása leegyszerűsödhet.

Ha a szolgáltatással kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük keresse a bank munkatársait az UniCredit bankfiókokban, valamint a nap 24 órájában elérhető, UniCredit Telefonbankon a +36 1 325 3200-ás telefonszámon.


UniCredit Bank weboldala

Ezen fizetési szolgáltató esetében a következő kiegészítő szolgáltatásaink vehetők igénybe:
Elfogadott bankkártyák:
American Express
Diners Club
Discover
JCB
Maestro
Mastercard
UnionPay
VISA
Nyelvek:
Cseh
Német
Angol
Spanyol
Francia
Horvát
Magyar
Olasz
Lengyel
Román
Orosz
Szlovák
Török
Fizetési funkciók:
Egyedi fizetőoldal design
Beágyazott fizetés
Teljes visszatérítés
Egykattintásos fizetés
Részleges terhelés
Részleges visszatérítés
Fizetési kérelem
Kétlépcsős fizetés
QR-kódos fizetés
Ismétlődő fizetések
Pénznemek:
Bolgár leva
Kanadai dollár
Svájci frank
Cseh korona
Euró
Angol font
Horvát kuna
Forint
Lengyel zloty
Román lei
USA dollár
Webáruházi rendszerek:
Egyedi fejlesztés
Magento 1
Magento 2
Shopify
Shoprenter
WooCommerce