Tájékoztató a MasterCard® Mobile fizetési módról

Mi a MasterCard® Mobile?

A MasterCard® Mobile fizetés lehetőségét az FHB Bank Zrt. biztosítja.

A MasterCard® Mobile Magyarország egy olyan innovatív fizetési megoldás, amely segítségével a Kártyabirtokosok meglévő MasterCard® vagy CVC kóddal ellátott Maestro® Bankkártyá(i)hoz tartozó bankszámlájuk/ hitelkeretük terhére mobiltelefon használatával fizetethetnek. A MasterCard® Mobile Szolgáltatás különleges biztonságot nyújt a vásárlónak, mert

Mit kell tenni a MasterCard® Mobile Magyarország szolgáltatás igénybevételéhez?

Hogyan fizethetek a mobilommal?

  1. A fizetés során írja be a megfelelő mezőbe telefonszámát vagy MasterCard® Mobile Azonosítóját. MasterCard® Mobile Azonosítóját mobiltelefonján a MasterCard® Mobile Magyarország alkalmazáson belül nézheti meg.
  2. Hamarosan a fizetés adatait tartalmazó üzenetet kap a mobiltelefonjára, melyet a MasterCard® Mobile Alkalmazás segítségével olvashat el. Az üzenetben szerepel az Elfogadó neve, a fizetendő összeg, és a fizetési határidő.
  3. A MasterCard® Mobile Alkalmazás segítségével válassza ki valamely a MasterCard® Mobile Alkalmazásban regisztrált Bankkártyáját, és adja meg mPIN-ét. Ezzel hagyja jóvá a fizetést.
  4. A fizetés eredményéről üzenetet kap mobiltelefonjára.

A T-Mobile és a Telenor ügyfelei a szolgáltatást hagyományos telefonokon is igénybe vehetik a mobilszolgálatójuktól igényelt speciális SIM kártya segítségével. A részletes tájékoztatásért keresse föl a www.mc-mobile.hu a www.fhb.hu/mobile oldalt.