PayBill

Számlakiállítás online kártyaelfogadáshoz

Mi a PayBill?

Az elektronikus fizetési folyamat szükségszerű velejárója a(z elektronikus) számla kiállítása. Ez történhet a fizetési tranzakció megvalósulása után, jellemzően a végfelhasználóknak történő, hagyományos webáruházi értékesítés esetében, de akár utólag is egy díjbekérő (proforma számla), vagy egy utólagos fizetési határidővel rendelkező számla kibocsátása esetében. A BIG FISH Payment Gateway mindkét esetben segítségére lehet a teljes fizetési és számlázási folyamat integrált kezelésében.

Miért hasznos a PayBill?

Szolgáltatásunkat összekapcsoltuk a Számlázz.hu felhő alapú számlázórendszerével. Így egyszerűen és hatékonyan tud papír alapú vagy e-számlát kiállítani az online tranzakcióiról, sőt akár a tranzakció megtörténte után automatikusan eljuttatni e-mailben a vásárlóknak anélkül, hogy a Számlázz.hu “SzámlaAgent” rendszerét külön integrálnia kellene rendszerébe.

Hogyan vehetem igénybe a PayBill-t?

Válasszon díjcsomagot és adja hozzá a PayBill kiegészítő szolgáltatást, majd kösse meg online BIG FISH Payment Gateway szerződését!

Vegye igénybe a Számlázz.hu SzámlaAgent szolgáltatását!

Hozza létre Számlázz.hu fiókját!

Aktiválja a Számlázz.hu SzámlaAgent szolgáltatást, melyen keresztül lehetséges automatizáltan, API kapcsolaton keresztül vezérelve számlát kibocsátani!

Kapcsolja be az “automatikus számlaküldés vevői e-mail címre” funkciót a Számlázz.hu fiókban, amennyiben szeretné, hogy a számla ne csak elkészüljön, de a Számlázz.hu rendszere automatikusan ki is küldje vásárlója számára!

Válasszon fizetési szolgáltatót!

Amennyiben még nincs konkrét elképzelése, a fizetési szolgáltatói portfóliónkból - üzleti igényei ismeretében - szívesen javaslunk megfelelő partnert, kiemelt kapcsolattartói adatokkal együtt. Ehhez kérjük, hogy az alábbi igényfelmérőt legyen szíves kitölteni!

Kezdje meg a kapcsolódást hozzánk!

A támogatott webáruházi renszerekhez való kapcsolódáshoz szükséges információk a Fejlesztők menüpontban találhatók.

Kezdje meg a kapcsolódást a PayBill szolgáltatáshoz!

Hol található meg a PayBill technikai segédlet?

A PayBill fejlesztési útmutató az alábbi linken érhető el.