Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató.

A BIG FISH Payment Services Kft. (székhely: 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2., cégjegyzékszám: 01-09-325828, nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság, adószám: 26355159-2-42, a továbbiakban: Adatkezelő) a www.paymentgateway.hu weboldalon online fizetési szolgáltatásokat támogató technikai integrációs és üzleti tanácsadási szolgáltatás bemutatása és megrendelése céljából honlapot üzemeltet és ennek során a weboldalra látogatók, az Adatkezelővel telefonon, e-mail útján vagy a weboldal üzenetküldő/visszahíváskérő felületén kapcsolatot felvevők, az igényfelmérő szolgáltatást megrendelők, valamint a weboldalon keresztül szerződést kötők személyes adatait kezeli. Jelen tájékoztató kiterjed a nem a weboldalon keresztül igényfelmérő szolgáltatást megrendelők, illetve szerződést kötők személyes adatainak kezelésére is.

Az Adatkezelő jelen dokumentum útján tájékoztatja az Érintetteket az egyes Személyes adataik kezeléséhez kapcsolódó rendelkezésekről, a birtokába került Személyes adatok védelme érdekében megtett intézkedéseiről és az Érintettek jogorvoslati lehetőségeiről.

Jelen tájékoztató célja az, hogy az Érintettek megismerhessék Személyes adataik kezelésének körülményeit, amely alapján megalapozottan dönthetnek arról, hogy az adatkezeléshez való hozzájárulásukat megadják-e.

Tiszteletben tartjuk Felhasználóink személyhez fűződő jogait, a rögzített személyes adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.

Felhasználónk a honlap használatával elfogadja a nyilatkozatban foglalt szabályokat és hozzájárul az itt meghatározott adatkezeléshez.

Jelenleg hatályos Adatkezelési tájékoztatónk megtekintése, letöltése.