Rólunk

Kik vagyunk mi?

Magyarország első számú fizetési kapuja. Ha webáruházába szeretné, hogy ügyfelei fizethessenek különböző bankkártyákkal, SZÉP kártyával, szeretne online átutalást vagy olyan modern fizetési módokat, mint a Google Pay vagy PayPal virtuális tárcák, akkor forduljon hozzánk! Nálunk mindegyiket eléri, nem kell kompromisszumokat kötnie. Egy integráció, számtalan lehetőség. Ez a BIG FISH Payment Gateway.

Attila3

Dr. Horváth Attila

ügyvezető igazgató

David2

Fehér Dávid

termékfejlesztési vezető

Krisz2

Viderspán Krisztián

fejlesztési vezető

Bence2

Túri Bence

fejlesztő

Miért mi?

A pénzügyi szolgáltatók és webáruházak közötti integrációhoz drága fejlesztések szükségesek, amelyeket elkerülhet, ha egy fizetési kapun keresztül veszi igénybe a szolgáltatásaikat.

A fizetési szolgáltatásra vonatkozó jogszabályok, adatkezelési irányelvek gyakran változnak. Ha a Payment Gateway-en keresztül bonyolítja fizetéseit, Önnek ezekkel nem kell bajlódnia, mi garantáljuk a megfelelést.

A fizetési szolgáltatóink listájából kiválaszthatja a már meglévő bankot, vagy egyéb pénzügyi szolgáltatót, akivel Ön szerződésben áll. Ha még nem szerződött bankkal, vagy váltana, az igényeit legjobban kiszolgáló pénzügyi szolgáltatót kiválasztva elkezdheti az integrációt.

Ha későbbiekben változnak cége igényei, vagy kap egy jobb ajánlatot másik pénzügyi szolgáltatótól, a Payment Gateway rendszerének köszönhetően fejlesztés és plusz költségek nélkül, akár egy napon belül válthat.

Küldetésünk

Egy internetes vállalkozás ma már a webes fizetési megoldások rendkívül sokszínű palettájáról választhat olyan rendszert, mellyel mind az ügyfeleknek, mind a cég üzletmenetének kedvezhet. Az újabb és újabb fizetési megoldások integrációja azonban sokszor bonyolult és időigényes folyamat. A BIG FISH Payment Gateway-t azért hoztuk létre, hogy mindezt leegyszerűsítse az Ön számára, miközben azokra a problémákra kerestünk átfogó és kényelmes megoldást, melyekkel korábban mi is szembesültünk munkánk kapcsán.

Intelligens üzleti megoldásunkkal tucatnyinál is több fizetési szolgáltatást integrálhat könnyűszerrel e-kereskedelmi rendszerébe, az újabb – ma még talán nem is létező – platformokat pedig úgy veheti igénybe a jövőben, hogy azok minimális költség- és időráfordítással azonnal a rendelkezésére álljanak. A Payment Gateway-nél azon dolgozunk, hogy cégének korszerű válasza legyen az e-kereskedelem aktuális kérdéseire.

Ki áll a Payment Gateway mögött?

A BIG FISH több, mint 20 éve épít webáruházakat és egyéb IT megoldásokat e-kereskedők számára, így tökéletesen ismerjük a rájuk váró nehézségeket.

Ha Ön online értékesít, akkor biztosan tapasztalta, hogy a fizetési megoldások bekötése tele van bürokratikus akadályokkal és sokszor hosszú és költséges fejlesztési folyamatot igényel. Ennek a megoldására született meg a BIG FISH Payment Gateway, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy arra koncentráljanak, amiben valóban jók, a pénzügyekkel pedig többet ne kelljen bajlódniuk.

Cégadatok
Cégnév:
BIG FISH Payment Services Kft.
Székhely:
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.
Adószám:
26355159-2-42
EU VAT:
HU26355159
Cégjegyzékszám:
01-09-325828
Kamarai tagság:
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Tárhelyet biztosítja:
Rackforest Kft.
Számlavezető bank:
K&H Bank Zrt.
Bankszámlaszám:
10404089-50526848-75821005
SWIFT/BIC:
OKHBHUHB
IBAN:
HU40 1040 4089 5052 6848 7582 1005 (HUF)