API megoldások

Payment API

A Payment API a BIG FISH Payment Services Kft. központosított fizetési platformját biztosító rendszere, melynek segítségével az e-kereskedő egyszerűen és gyorsan hozhat létre (a dokumentációban meghatározott) fizetési szolgáltatói rendszer(ek)ben fizetési tranzakció(ka)t, működtetheti a fizetési szolgáltatói kapcsolato(ka)t, az egyes fizetési funkció(ka)t- és módo(ka)t, valamint az egyes Kiegészítő Szolgáltatás(oka)t.

PayWall API

A PayWall API a BIG FISH Payment Services Kft. kereskedők számára biztosított, kiszervezett fizetési mód választó és mentett kártya kezelő rendszere és felülete, amely lehetővé teszi az e-kereskedő számára a teljes fizetési folyamat kiszervezését a BIG FISH Payment Gateway felé - kezdve a fizetési mód kiválasztásától, az egykattintásos fizetésre szolgáló mentett kártyák menedzsmentjén át a tranzakciók lebonyolításáig, egészen az esetleges hibakezelési folyamatokig.

Admin API

Az Admin API a BIG FISH Payment Services Kft. adminrendszerének automatizált és távoli vezérlését biztosító rendszere, mely lehetővé teszi az e-kereskedői bolt(ok) API kapcsolaton keresztül történő menedzselését.

Az Admin API technikai dokumentáció nem nyilvános, a hozzáférést előzetes egyeztetés és elbírálást követően biztosítunk.