Borgun logo

Új fizetési megoldásunk: Borgun RPG

Az izlandi központú, hazánkban is népszerű és sikeres pénzügyi szolgáltató legújabb, a kereskedő által teljesen testre szabható, beágyazható fizető oldalon keresztül működő, online fizetési megoldása mostantól a BIG FISH Payment Gateway ügyfelei számára is elérhető.

Megbízható rendszerükön keresztül 160 pénznemben kínálnak bankkártya-elfogadást, a kereskedők számára pedig 16 devizában tudnak kiutalni. Mindezt egy, a hazai piacon teljesen egyedülálló módon a kereskedő által teljesen testre szabható, weboldalba vagy mobil applikációba tetszőlegesen beágyazható fizetőoldal segítségével, PCI DSS kötelezettség nélkül!

A standardnak mondható forint, euró, dollár és angol font mellett olyan régiós devizák is megtalálhatók kínálatukban, mint a román lej, a cseh korona, a lengyel zloty vagy a horvát kuna.

Teljes visszatérítés (refund), egykattintásos (card-on-file) és ismétlődő fizetések (recurring), egy- és kétlépcsős (preauth) tranzakciók – a “BORGUN Restful Payment Gateway (RPG)” minden mai kereskedői igénynek megfelel.

A megoldás természetesen rendelkezik hagyományos átirányítással használható, többnyelvű fizetőoldallal is, ám ez a felület egyedi módon át is alakítható:

A fizetőoldal CSS-e a kereskedői partner által szabadon szerkeszthető, bizonyos kötelező tartalmak megtartásával (logók, mezők), így a fizetőoldal teljesen összhangba hozható az adott weboldal, mobil applikáció designjával vagy a saját brand arculatával. Ezután a fizetőoldal iframe-be vagy beágyazott böngészőbe való betöltése esetén az átirányítás ténye igény esetén teljesen elrejthető az ügyfelek elől, anélkül hogy a hagyományos kereskedői kártyaadat bekéréssel együtt járó igen költséges és hosszadalmas kártyabiztonsági auditot (PCI DSS) el kellene végeztetni. Ez a könnyített működési mód a Borgun hazai képviseletével együttműködésben született meg, és csak a BIG FISH Payment Gateway ügyfelei számára elérhető.

Ezek a fizetési lehetőségek weboldalán tovább fokozhatják a vásárlói elégedettséget.

Amennyiben igénybe szeretné venni ezt a szolgáltatást kérjük, keressen minket!

További információ a szolgáltató hazai képviselete, a B-Payment ZRt. honlapján: https://b-payment.hu/bigfish/