Szakértő támogatás az elektronikus fizetések világában

Segítünk eligazodni az elektronikus fizetések világában, lehetővé téve, hogy az online fizetés frusztráló feladat helyett az üzlet valódi értékteremtő elemévé váljon. Több, mint 500 kereskedőnek segítettünk már az ideális fizetési-mix kialakításában és megvalósításában.

A lehető legjobb ajánlat megtalálása

A lehetséges megoldások összegyűjtése után tájékozódunk, előszűrést végzünk a fizetési szolgáltatók körében, hogy aktuális irányelveik, korlátozásaik és promócióik figyelembe vételével valóban képesek-e a konkrét esetben alternatívát kínálni.
Számos fizetési szolgáltatói partnerünk egyedi kedvezményeket, kivételes rugalmasságot kínál az általunk hozzájuk irányított ügyfelek számára. Segítséget nyújtunk abban, hogy ezeket a kedvezményeket ügyfelünk maximálisan képes legyen kihasználni.

Best Offer

A fizetési szolgáltatói ajánlatok formális tendereztetése

A jó minőségű ajánlatok bekéréséhez szükséges előkészítés terhét levesszük a válláról, összeállítjuk a követelményrendszert és a specifikációt, hogy Ön tartalomban és költségben is érdemben összehasonlítható ajánlatokat kapjon. A beérkezett pályázatok tartalmának elbírálásában segítséget nyújtunk, hogy optimális, megalapozott és felelős döntés születhessen.

Tender Offers

A fizetési szolgáltatókkal történő szerződéskötési folyamat támogatása, egyszerűsítése

Az egyedi ajánlatokon túl minden partner fizetési szolgáltatónál közvetlen üzleti és IT támogatást nyújtunk. Dedikált szolgáltatói kapcsolattartó fog segíteni a teljes szerződéskötési és ügyintézési folyamat során: az első kapcsolatfelvételtől a rendszer éles üzembeállításáig.

Support Contracting

Segítség a meglévő szolgáltatások átalakításában, lecserélésében

A piacon számos fizetési szolgáltató versenyez az ügyfelekért. Egy régi, kedvezőtlennek ítélt szolgáltatói szerződést nem szükséges a végtelenségig fenntartani. Segítünk a meglévő szerződés újratárgyalásában vagy új, kedvezőbb feltételeket kínáló szolgáltató megtalálásában.

Find Alternatives

Segítség a növekedésben és az üzletmenet-folytonosság fejlesztésében

Az üzlet növekedése a tranzakciószámok dinamikus bővülését is magával hozza. Előbb-utóbb elérkezik az a pont, amikor egy vállalkozás már nem elégedhet meg egyetlen fizetési megoldással, hiszen annak esetleges kiesése, hibája komoly veszteséget, negatív ügyféltapasztalatokat okozhat. Technikai és piaci ismereteinkkel segítünk elkerülni ezeket helyzeteket, és megtalálni a lehető leghatékonyabb kombinációkat.

Help Growth

Segítség a nemzetközi piacra lépésben

Pontosan ismerjük az európai országok és a nagyobb világpiaci régiók (Észak- és Dél-Amerika, Közel-Kelet, Kelet-Ázsia országainak) fizetési piacait, az elektronikus fizetésekre vonatkozó esetleges korlátozásokat, egyedi jellemzőket. Hatékony segítséget tudunk nyújtani a nemzetközi kilépés megvalósításában.

Help Scaling Internationally

Segítség az üzemeltetés során

Az üzemszerű működés során segítséget nyújtunk a gyors és hatékony hibakeresésben és -kezelésben.

Help Debugging