Magento 2

Mi a Magento?

A Magento egy erőteljes, PHP-alapú, webáruházi platform. Nyílt forráskódú változata a legtöbb online vállalkozás minden igényeit kielégíti, robusztus, széles funkcionalitással, jó skálázhatósággal rendelkezik. A platformhoz készített pluginek segítségével funkcionalitása szinte korlátlanul kiterjeszthető, számos rendszerrel összekapcsolható. A Magento 2 ennek legfrissebb főverziója, amely új, fejlett technológiákat és funkciókat kínál. A világon jelenleg mintegy 300.000 Magento alapú e-kereskedelmi megoldás működik, köztük olyan vállalatok is alkalmazzák, mint a Samsung, a Coca-Cola, vagy a Ford.

A Magento tudása jelentősen bővíthető a rendszer alkalmazásboltjában elérhető, majd 10.000 különböző plugin segítségével. A hazai és regionális szinten kedvelt elektronikus fizetési szolgáltatások támogatását a BIG FISH Payment Gateway modul segítségével biztosítjuk. A rendszer lehetővé teszi külsős fejlesztő csapatok által létrehozott, alkalmazásbolton kívüli kiegészítők könnyű telepítését is, jelenleg a BIG FISH Payment Gateway modulja is ebben a formában érhető el.

Miért válassza a megoldásainkat?

Fizetési pluginunk segítségével elérhetővé válnak Magento áruházában a hazai piac teljes- és a legkeresettebb nemzetközi fizetési szolgáltatói megoldások, valamint a bankkártya, e-tárca (pl. Google Pay, Apple Pay), átutalás, áruhitel és cafeteria (SZÉP-és EP kártya) alapú fizetési opciók.

Legfontosabb tulajdonságok:

Egyszerűen, néhány perc alatt telepíthető a honlapunkról letölthető csomag segítségével

Felhasználóbarát fizetési mód választó felület

Hozzáférés a fizetési szolgáltatói portfoliónkhoz

Mentett kártyás (egykattintásos) fizetések kezelése

Kétlépcsős (preauth) fizetések kezelése

Gyors és egyértelmű fizetési folyamat

A fizetési szolgáltatói üzemzavarok monitoringja, az ebből eredő tranzakcióvesztés csökkentése előre integrált PayAlert megoldásunk segítségével (előfizetés köteles)

PayAdmin felület a tranzakciók nyomon követésére, visszatérítésére, és PayLink (fizetési link) készítésére

Elérhető fizetési szolgáltatók:

SimplePay (Bankkártya)

SimplePay Instant Transzfer (Átutalás)

Barion (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay)

CIB Bank (Bankkártya)

K&H Bank (Bankkártya, Apple Pay)

UniCredit Bank (Bankkártya)

Global Payments (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay)

Teya RPG (Bankkártya)

Worldline (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay, SEPA DirecDebit, Sofort)

RaiffeisenPay (fizetési kérelem és QR-kódos fizetés)

PayU (Bankkártya, Google Pay, Apple Pay)

PayPal

OTP Bank SZÉP-kártya

MKB Bank SZÉP-kártya

K&H Bank SZÉP-kártya

MKB Online Áruhitel

OTP Online Áruhitel

Paysafecard

Paysafecash

Hogyan működik?

A Magento pluginunkon keresztül igénybe vett és aktivált fizetési megoldások különálló (szabadon elnevezhető) fizetési opcióként jelennek meg a Magento webáruházi checkoutban, a fizetési mód választásnál. A fizetéssel kapcsolatos információk (pl. fizetés eredménye, tranzakciós adatok, stb.) a plugin visszatérő oldalán jelennek meg, így ha a fizetés valamilyen okból sikertelen lesz, (pl. hibás kártyaadat megadás, fedezethiány, szolgáltatói hiba, stb.) vagy visszavonásra kerül, a vásárló ezen tájékozódhat a hiba okáról, és / vagy tudja újra indítani a fizetési folyamatot, akár egy másik fizetési megoldás (ha van ilyen) kiválasztásával.

Válasszon a Magento díjcsomagjaink közül, és igény szerint adjon hozzá Kiegészítő Szolgáltatásokat!

Válasszon az elérhető fizetési szolgáltató(k) közül, és kösse meg elfogadói szerződését a választott szolgáltatókkal!

Telepítse és konfigurálja Magento 2 pluginunkat!