Mobiltárca alapú fizetés

A bankkártyákhoz kapcsolt, vagy éppen azok nélkül működő virtuális tárcák biztonságát és kényelmét a vásárlók előszeretettel veszik igénybe az online fizetések során.

K&H Bank - Apple Pay (Mobiltárca)

Apple Pay elfogadás virtuális POS terminálon online vásárlások bankkártyával történő kifizetéséhez.

Részletek

Worldline - Google Pay (Mobiltárca)

Az ügyfelek könnyen, biztonságosan és gyorsan vásárolhatnak a Google Pay segítségével, a Worldline online fizetési felületén.

Részletek

PayU - Google Pay (Mobiltárca)

Részletek

Global Payments Europe - Google Pay (Mobiltárca)

A Global Payments Europe a Google Pay online megoldással is segíti a kereskedőit abban, hogy mindig kapcsolatban legyenek a vásárlóikkal.

Részletek

Viva Wallet

Növelje konverziós rátáját webáruházában a Viva Wallett Smart Checkout szolgáltatásának segítségével!

Részletek

Barion Smart Gateway - Google Pay (Mobiltárca)

Fogadjon el online kártyás fizetést a Barion Smart Gatewayen keresztül!

Részletek

Worldline - Apple Pay (Mobiltárca)

Az ügyfelek könnyen, biztonságosan és gyorsan vásárolhatnak az Apple Pay segítségével, a Worldline online fizetési felületén.

Részletek

PayU - Apple Pay (Mobiltárca)

Részletek

Paysafe:cash (Mobiltárca)

Online bevásárlás – offline fizetés!

A Paysafecash használatával készpénzzel fizethetsz az internetes vásárlásaidért.

Részletek

Global Payments Europe - Apple Pay (Mobiltárca)

A Global Payments Europe az Apple Pay online megoldással is segíti a kereskedőit abban, hogy mindig kapcsolatban legyenek a vásárlóikkal.

Részletek

Barion Smart Gateway - ApplePay (Mobiltárca)

Fogadjon el online kártyás fizetést a Barion Smart Gatewayen keresztül!

Részletek

PayPal (Bankkártya, Mobiltárca)

Fogadjon PayPalos és kártyás kifizetéseket webhelyén a fizetés gombbal vagy a teljes mértékben testreszabható online megoldásaikkal.

Részletek

Stripe Checkout

A Stripe egy globális technológiai vállalat, amely az online fizetések teljes körű kezelése mellett komplex ökoszisztémát épít az internetes vállalkozások számára.

Részletek
Kiegészítő szolgáltatások

PayAlert

A PayAlert szolgáltatást azért fejlesztettük ki ügyfeleink számára, hogy a legkönnyebb, leggyorsabb és legmegfelelőbb módon tudják az online fizetési folyamatok során észlelt, kártyaelfogadói rendszereket érintő technikai incidenseket, szolgáltatás kimaradásokat kezelni, ezzel biztosítva üzleti veszteségeik minimalizálását.

PayBill

Szolgáltatásunkat összekapcsoltuk a Számlázz.hu felhő alapú számlázó rendszerével. Így egyszerűen és hatékonyan tud papír alapú vagy e-számlát kiállítani az online tranzakcióiról, sőt akár a tranzakció megtörténte után automatikusan eljuttatni e-mailben a vásárlóknak anélkül, hogy a Számlázz.hu “SzámlaAgent” rendszerét külön integrálnia kellene rendszerébe.

PayBook

A PayBook szolgáltatásunk használatával egyszerűsítheti és felgyorsíthatja az elektronikus fizetési tranzakciók könyvelési, pénzügyi rendszerekben történő feldolgozását, így jelentős időt és erőforrást takaríthat meg.

PayLink

A szolgáltató független linkfizetési szolgáltatásunk használatával Ön a lehető legegyszerübb módon biztosíthat online fizetést ügyfelei számára, akár informatikai fejlesztés nélkül.

A PayLink segítségével kiegészítő költségektől mentesen, a rendszerünkben elérhető 30+ fizetési szolgáltatón keresztül akár azonnal megkezdhető az online kártyaelfogadás (a kártyaelfogadói szerződés megkötését követően).

PayAdmin

Ügyfeleink számára olyan központi adminisztrációs rendszert biztosítunk, ahol egyetlen, összesített felületen kezelhetik tranzakcióikat, minden, nálunk igénybe vett fizetési szolgáltató, illetve kiegészítő szolgáltatás esetében.