Barion Smart Gateway (Bankkártya)

Fogadjon el online kártyás fizetést a Barion Smart Gatewayen keresztül!

Vissza

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz kibocsátó intézményként jelenleg 5 országban nyújtja online Smart Gateway fizetési szolgáltatásait az általános online bolti kifizetésektől a speciális fizetési szolgáltatásokig (pl. befoglalás, ismétlődő fizetés, marketplace). A Barion egyedi kombinációja a legfejlettebb technológiának, a kiemelkedő felhasználói élménynek és egy olyan üzleti modellnek, mely az eladókat és a vevőket egyaránt jobban szolgálja.

A fizetések után a pénz a Barion által vezetett e-pénz számlán azonnal jóváíródik, mind a teljes összeg, mind a tranzakciós riportok azonnali időben elérhetővé válnak.

Mindezt alacsony tranzakciós költségek és 99,9% fölötti rendelkezésre állással. Az alacsony díjak a Barion Pixel teljes verziójának integrációjával tovább csökkenthetők, továbbá az így elérhető Barion Metrics részletes statisztikát nyújt a webshopoknak az oldal megtekintésektől a vásárlásokig, a regisztrációtól a fizetési módokig.

Barion tárcából bármely bankszámlára történő utalás tranzakciós illeték mentes, azaz a bankok által felszámított 0,3%-os tranzakciós illeték + utalási díjjal szemben a Barion tárcából indított utalások esetén 0,1% (min. 50Ft) a teljes költség, így további megtakarítások érhetőek el.

A Barion Smart Gateway használatával a vásárók bármilyen készülékről gördülékenyen fizethetnek, kijelzőmérettől, operációs rendszertől és böngészőtől függetlenül.

A bevezetés egyszerű, gyors és ingyenes. A Barion Smart Gateway integrálása akár 5 perc alatt elvégezhető a legtöbb nagyobb e-kereskedelmi platformhoz elérhető különféle plug-inoknak és library-knak (könyvtáraknak) köszönhetően.

Ezen fizetési szolgáltató esetében a következő kiegészítő szolgáltatásaink vehetők igénybe:
Elfogadott bankkártyák:
American Express
Diners Club
Discover
JCB
Maestro
Mastercard
UnionPay
VISA
Nyelvek:
Cseh
Német
Angol
Spanyol
Francia
Horvát
Magyar
Olasz
Lengyel
Román
Orosz
Szlovák
Török
Fizetési funkciók:
Egyedi fizetőoldal design
Beágyazott fizetés
Teljes visszatérítés
Egykattintásos fizetés
Részleges terhelés
Részleges visszatérítés
Fizetési kérelem
Kétlépcsős fizetés
QR-kódos fizetés
Ismétlődő fizetések
Pénznemek:
Bolgár leva
Kanadai dollár
Svájci frank
Cseh korona
Euró
Angol font
Horvát kuna
Forint
Lengyel zloty
Román lei
USA dollár
Webáruházi rendszerek:
Egyedi fejlesztés
Magento 1
Magento 2
Shopify
Shoprenter
WooCommerce