Global Payments Europe (Bankkártya)

A Global Payments Europe online megoldásaival segíti a kereskedőit abban, hogy mindig kapcsolatban legyenek a vásárlóikkal.

Vissza

A magyarországi Global Payments Europe a világ egyik legnagyobb elektronikus fizetési tranzakciókat feldolgozó cégének, a Global Payments Inc.-nek (NYSE: GPN) a magyar leányvállalata. A Global Payments több, mint ötven éves múltra tekint vissza, a világ közel negyven országában van jelen innovatív fizetési szolgáltatásaival.

Folyamatos fejlesztési beruházásaiknak köszönhetően technológiájuk és feldolgozási kapacitásuk hatékonyan támogatja ügyfeleinket a korszerű kártyás fizetési módszerek nyújtotta lehetőségek kihasználásában, a kisvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig.

A GP webpay minden ma elvárható fejlett funkciót támogat, mint az egykattintásos fizetések, az ismétlődő fizetések, vagy az, akár API-n keresztül vezérelhető, teljes és részleges visszatérítés. Ezen túl a fizetőoldal korlátozottan (alap színek, logó hozzáadása) a kereskedők által is testre szabható. Különleges kiegészítői szolgáltatásaik között, online elfogadás esetén is megtalálható a Google fizetési megoldása, a Google Pay, a MasterCard részletfizetési megoldása (Mastercard installment), a DCC - dinamikus deviza konverzió (a funkció használata esetén a kereskedő számára akár díjmentes tranzakciókkal), illetve a FastPAY kártya tokenizáció, ahol a visszatérő ügyfeleknek csupán a kártya CVC kódját kell újra és újra megadniuk a fizetési tranzakció indításához.

Ezen fizetési szolgáltató esetében a következő kiegészítő szolgáltatásaink vehetők igénybe:
Elfogadott bankkártyák:
American Express
Diners Club
Discover
JCB
Maestro
Mastercard
UnionPay
VISA
Nyelvek:
Cseh
Német
Angol
Spanyol
Francia
Horvát
Magyar
Olasz
Lengyel
Román
Orosz
Szlovák
Török
Fizetési funkciók:
Egyedi fizetőoldal design
Beágyazott fizetés
Teljes visszatérítés
Egykattintásos fizetés
Részleges terhelés
Részleges visszatérítés
Fizetési kérelem
Kétlépcsős fizetés
QR-kódos fizetés
Ismétlődő fizetések
Pénznemek:
Bolgár leva
Kanadai dollár
Svájci frank
Cseh korona
Euró
Angol font
Horvát kuna
Forint
Lengyel zloty
Román lei
USA dollár
Webáruházi rendszerek:
Egyedi fejlesztés
Magento 1
Magento 2
Shopify
Shoprenter
WooCommerce