Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés a legnépszerűbb online fizetési mód. Szolgáltató partnereink közreműködésével ügyfelei az összes népszerű kártyatípussal fizethetnek, legyen szó akár MasterCard, Visa, Maestro, American Express, JCB, DinersClub, Discover vagy Union Pay kártyáról. Tekintse meg partnereinket az alábbi listában!

paysafecard (Bankkártya)

Fizetés előre kifizetett fizetőeszközzel az interneten. Használatával több ezer, a legkülönfélébb ágazatokban jelenlévő webáruházban fizethet – teljes egészében bank- vagy hitelkártya-adatok nélkül.

Részletek

SimplePay (Bankkártya)

Naprakész, testreszabható online bankkártyás fizetési megoldás webshopjának!

Részletek

SaltPay SecurePay (Bankkártya)

Lendítsd fel vállalkozásodat a SaltPay SecurePay online fizetési megoldásával.

Részletek

Global Payments Europe (Bankkártya)

A Global Payments Europe online megoldásaival segíti a kereskedőit abban, hogy mindig kapcsolatban legyenek a vásárlóikkal.

Részletek

PayPal (Bankkártya, Mobiltárca)

Fogadjon PayPalos és kártyás kifizetéseket webhelyén a fizetés gombbal vagy a teljes mértékben testreszabható online megoldásaikkal.

Részletek

CIB Bank (Bankkártya)

A CIB Bank online bankkártya elfogadás

Részletek

SaltPay RPG (Bankkártya)

Lendítsd fel vállalkozásodat a SaltPay RPG online fizetési megoldásával.

Részletek

UniCredit Bank (Bankkártya)

Az UniCredit Bank a Virtuális POS szolgáltatásával modern, biztonságos és gyors megoldást nyújt Internet áruházat üzemeltető partnerei számára, bankkártyás fizetések lebonyolítására.

Részletek

Barion Smart Gateway (Bankkártya, Mobiltárca)

Fogadjon el online kártyás fizetést a Barion Smart Gatewayen keresztül!

Részletek

Viva Wallet

Növelje a konverziós rátát oldalán a Viva Wallett Smart Checkout szolgáltatásának segítségével!

Részletek

Worldline (Bankkártya)

Európa piacvezető és legnagyobb bankfüggetlen kártyaelfogadója a Worldline-SIX Payment Services.

Részletek

K&H Bank (Bankkártya)

Bankkártya elfogadás virtuális POS terminálon online vásárlások bankkártyával történő kifizetéséhez.

Részletek

PayU (Bankkártya)

Részletek
Kiegészítő szolgáltatások

PayAlert

A PayAlert szolgáltatást azért fejlesztettük ki ügyfeleink számára, hogy a legkönnyebb, leggyorsabb és legmegfelelőbb módon tudják az online fizetési folyamatok során észlelt, kártyaelfogadói rendszereket érintő technikai incidenseket, szolgáltatás kimaradásokat kezelni, ezzel biztosítva üzleti veszteségeik minimalizálását.

PayBill

Szolgáltatásunkat összekapcsoltuk a Számlázz.hu felhő alapú számlázó rendszerével. Így egyszerűen és hatékonyan tud papír alapú vagy e-számlát kiállítani az online tranzakcióiról, sőt akár a tranzakció megtörténte után automatikusan eljuttatni e-mailben a vásárlóknak anélkül, hogy a Számlázz.hu “SzámlaAgent” rendszerét külön integrálnia kellene rendszerébe.

PayBook

A PayBook szolgáltatásunk használatával egyszerűsítheti és felgyorsíthatja az elektronikus fizetési tranzakciók könyvelési, pénzügyi rendszerekben történő feldolgozását, így jelentős időt és erőforrást takaríthat meg.

PayLink

A szolgáltató független linkfizetési szolgáltatásunk használatával Ön a lehető legegyszerübb módon biztosíthat online fizetést ügyfelei számára, akár informatikai fejlesztés nélkül.

A PayLink segítségével kiegészítő költségektől mentesen, a rendszerünkben elérhető 30+ fizetési szolgáltatón keresztül akár azonnal megkezdhető az online kártyaelfogadás (a kártyaelfogadói szerződés megkötését követően).

PayAdmin

Ügyfeleink számára olyan központi adminisztrációs rendszert biztosítunk, ahol egyetlen, összesített felületen kezelhetik tranzakcióikat, minden, nálunk igénybe vett fizetési szolgáltató, illetve kiegészítő szolgáltatás esetében.