Bankkártya

A bankkártyás fizetés, vagyis a virtuális POS-terminál a legnépszerűbb online fizetési mód. Szolgáltató partnereink közreműködésével ügyfelei az összes népszerű kártyatípussal fizethetnek, legyen szó akár MasterCard, Visa, Maestro, American Express, JCB, DinersClub, Discover vagy Union Pay kártyáról. Tekintse meg partnereinket az alábbi listában!

Barion Smart Gateway

Fogadjon el online kártyás fizetést a Barion Smart Gatewayen keresztül!

Részletek

K&H Bank

HUF, EUR és USD kártya elfogadás, K&H kibocsátású SZÉP kártya is.

Részletek

Global Payments Europe - GP webpay

A Global Payments Europe online megoldásaival segíti a kereskedőit abban, hogy mindig kapcsolatban legyenek a vásárlóikkal.

Részletek

CIB Bank

A CIB Bank online bankkártya elfogadás

Részletek

paysafecard

Fizetés előre kifizetett fizetőeszközzel az interneten. Használatával több ezer, a legkülönfélébb ágazatokban jelenlévő webáruházban fizethet – teljes egészében bank- vagy hitelkártya-adatok nélkül.

Részletek

PayPal

Fogadjon PayPalos és kártyás kifizetéseket webhelyén a fizetés gombbal vagy a teljes mértékben testreszabható online megoldásaikkal.

Részletek

Apple Pay by Worldline-SIX Payment Services

Az ügyfelek könnyen, biztonságosan és gyorsan vásárolhatnak az Apple Pay segítségével, a Worldline-SIX Payment Services online fizetési felületén.

Részletek

Worldline-SIX Payment Services

Európa piacvezető és legnagyobb bankfüggetlen kártyaelfogadója a Worldline-SIX Payment Services.

Részletek

SimplePay

Naprakész, testreszabható online bankkártyás fizetési megoldás webshopjának!

Részletek

Google Pay by PayU

Részletek

BORGUN RPG

Személyre szabható fizetési megoldások.

Részletek

Google Pay by Global Payments Europe

A Global Payments Europe a Google Pay online megoldással is segíti a kereskedőit abban, hogy mindig kapcsolatban legyenek a vásárlóikkal.

Részletek

BORGUN SecurePay

A SecurePay egy olyan fizetési oldal, amelyen keresztül a kereskedők biztonságos formában végezhetnek online tranzakciókat minimális integrációs szükséglet mellett, hiszen a kártyaadatokat mi kezeljük maximális körültekintéssel.

Részletek

Wirecard

Ügyfelei számára nyújtható lehető legjobb vásárlási élmény támogatása érdekében Wirecard átfogó termék- és megoldásspektrumot kínál, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyen, biztonságosan és kényelmesen fizethessenek: online, mobiltelefonok segítségével vagy az értékesítés helyén.

Részletek

UniCredit Bank

Az UniCredit Bank a Virtuális POS szolgáltatásával modern, biztonságos és gyors megoldást nyújt Internet áruházat üzemeltető partnerei számára, bankkártyás fizetések lebonyolítására.

Részletek
Kiegészítő szolgáltatások

PayAlert

A PayAlert szolgáltatást azért fejlesztettük ki ügyfeleink számára, hogy a legkönnyebb, leggyorsabb és legmegfelelőbb módon tudják az online fizetési folyamatok során észlelt technikai incidenseket, szolgáltatás kimaradásokat kezelni, ezzel biztosítva üzleti veszteségeik minimalizálását.

PayBill

Szolgáltatásunkat összekapcsoltuk a Számlázz.hu felhő alapú számlázó rendszerével. Így egyszerűen és hatékonyan tud papír alapú vagy e-számlát kiállítani az online tranzakcióiról, sőt akár a tranzakció megtörténte után automatikusan eljuttatni e-mailben a vásárlóknak anélkül, hogy a Számlázz.hu “SzámlaAgent” rendszerét külön integrálnia kellene rendszerébe.

PayBook

A PayBook szolgáltatásunk használatával egyszerűsítheti és felgyorsíthatja az elektronikus fizetési tranzakciók könyvelési, pénzügyi rendszerekben történő feldolgozását, így jelentős időt és erőforrást takaríthat meg.

PayLink

A szolgáltató független linkfizetési szolgáltatásunk használatával Ön a lehető legegyszerübb módon biztosíthat online fizetést ügyfelei számára, akár informatikai fejlesztés nélkül.

A PayLink segítségével kiegészítő költségektől mentesen, a rendszerünkben elérhető 30+ fizetési szolgáltatón keresztül akár azonnal megkezdhető az online kártyaelfogadás (a kártyaelfogadói szerződés megkötését követően).

PayAdmin

Ügyfeleink számára olyan központi adminisztrációs rendszert biztosítunk, ahol egyetlen, összesített felületen kezelhetik tranzakcióikat, minden, nálunk igénybe vett fizetési szolgáltató, illetve kiegészítő szolgáltatás esetében.